Exposició

 

Controles?

El programa “Controles?” és una iniciativa de  l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies. Té com a objectiu informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum i reflexionar sobre el bon ús de les pantalles.

Aquesta eina, amb estades d’una a cinc setmanes (segons la grandària del municipi), s’ofereix als municipis de la demarcació de Barcelona
que disposin de centres d'educació secundària. Té com a objectius: proporcionar informació sobre les drogues, treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum, fomentar el bon ús de les pantalles, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues i afavorir el bon ús de les pantalles dels seus fills i filles, i, finalment, oferir eines als professionals per treballar la prevenció en conductes addictives des del seu àmbit d’actuació.