Enllaços d'interès

La Clara

Pàgina web destinada a majors de 18 anys. És un projecte de l’Agència Catalana de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat, coordinat per la Subdirecció General de Drogodependències. Ofereix informació sobre totes les substàncies, a més de conceptes bàsics sobre drogues. Hi ha vídeos i un servei de consulta.

enllaç 

Neuroaventures

Pàgina web en format blog destinada a majors de 16 que estan en contacte amb l’alcohol. Aquesta pàgina facilita informació sobre l’alcohol, el consum d’aquest i els efectes a curt i llarg termini. Hi ha vídeos explicatius i links d’interès.

enllaç 

Tu punto

Pàgina web sobre drogues realitzada per PDS i el PNSD. Destinada a població universitària, ofereix informació sobre drogues, servei de consulta i divulgació de notícies sobre drogues.

enllaç 

Programa atenció primària sense fum

El programa Atenció Primària Sense Fum (PAPSF) és una iniciativa promoguda per tal de facilitar la disminució del consum de tabac en els professionals que treballen en l'àmbit de la salut i en la població en general. 

enllaç 

Pre20

Pàgina web de la Creu Roja sobre prevenció de drogodependències. 

enllaç 

1 segon

Pàgina web del Pla de Prevenció de Drogodependències de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Dóna informació sobre drogues i comparteix les experiències que estan vivint els joves del municipi en relació amb les drogues. 

enllaç