Enllaços d'interès

SPOTT

Pàgina web de la Diputació de Barcelona, Àrea de Benestar Social. Ofereix un llistat de serveis i programes de prevenció, tractament i intervenció que s’implementen al centre SPOTT de Barcelona, tant per pares com per menors d’edat.

enllaç 

Parlem de drogues

Realitzada per l’Ajuntament de Granollers (Acció Municipal en el Consum de Drogues). Guia on hi ha informació sobre substàncies, com detectar consums i com actuar, què passa en l’adolescència, i com fomentar la comunicació sobre drogues amb els fills. 

enllaç 

Línia verda

Pàgina web del servei d’orientació i informació sobre drogues. Destinada a totes les edats, ofereix diferents formes de posar-se en contacte amb el servei: presencial, xat, telèfon i correu electrònic.

enllaç 

Universidad de padres

Pàgina web destinada a pares i mares i elaborada i dirigida pel filòsof José Antonio Marina. L’espai facilita estratègies per desenvolupar la funció educativa parental de forma positiva i saludable.

enllaç 

Reiniciem-nos

Propostes per a mares, pares i altres familiars sobre com educar a infants, adolescents i joves en allò que té a veure amb els usos de les pantalles i les seves aplicacions.

enllaç 

Programa Atenció Primària Sense Fum

El programa Atenció Primària Sense Fum (PAPSF) és una inciativa promoguda des del 2002 per tal de facilitar la disminució del consum de tabac en els professionals que treballen en l'àmbit de la salut i en la població en general. 

enllaç 

Pre20

Pàgina Web de la Creu Roja sobre la prevenció del consum de drogues 

enllaç 

Parlem de Drogues, La Caixa

Pàgina Web de prevenció del consum de drogues de l'Obra Social La Caixa 

enllaç 

Parlem...

Pàgina Web d'informació sobre drogues per a famílies amb adolescents de l'Agència de Salut Pública de Barcelona. Amb informació sobre drogues però també amb eines i recursos sobre la relació amb els fills. 

enllaç