Enllaços d'interès

El Pep

Pàgina web destinada a adolescents a partir de 14 anys. Proporciona informació especialment sobre el tabac, l’alcohol i el cànnabis, fent esment a altres substàncies. També facilita informació sobre pantalles: mòbil, televisió, xarxes socials, xats, consoles i videojocs. A més, disposa d’uns qüestionaris per valorar el grau de dependència o abús sobre les tres substàncies: tabac, alcohol i cànnabis.

enllaç 

El tabac al descobert

Pàgina web destinada a adolescents que tenen entre 11 i 14 anys. És la pàgina web complementària a una exposició itinerant sobre el tabac. Els continguts són: components del tabac, tabac com un negoci i estratègies de les tabaqueres, tabac i dependència, tabac i imatge, tabac i salut, tabac i contaminació, tècniques per dir no als oferiments. Hi ha un joc per avaluar els coneixements teòrics sobre el tabac i a més la web té presència a Twiter (#peraixònofumo).

enllaç 

Creu Roja

Pàgina web de la Creu Roja Joventut de l’estat espanyol. Web destinada a adolescents d’entre 13 i 18 anys. La pàgina ofereix un joc interactiu sobre la presa de decisions relacionades amb el tabac, l’alcohol i altres substàncies il•legals.

enllaç 

1 segon

Pàgina web del Pla de Prevenció de Drogodependències de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Dóna informació sobre drogues i comparteix les experiències que estan vivint els joves del municipi en relació amb les drogues.

enllaç